Portkodernas öppettider

Med anledning av att en del förfrågningar har inkommit angående att utöka under vilka tider entréernas portkod fungerar har styrelsen beslutat att, åtminstone tillsvidare, behålla de tider som gäller idag, dvs, kl. 08.00 – 20.00.

Förfrågningarna har främst gällt att tidigarelägga öppningen för att underlätta för hantverkare samt senarelägga stängningen för att underlätta för leveransfirmor.

Bedömningen har gjorts att man som boende själv bör kunna öppna åt hantverkare även innan kl. 08 och att leveranser efter kl. 20.00 där budfirman inte ringer innan (eller om de inte kommer in) är så pass få.

I beslutet har man gjort avvägningen av att underlätta för medlemmarna, enligt ovan, kontra de problem som föreningen tidigare har haft i trappuppgångarna med skadegörelse, klotter, inbrott och oönskade övernattningsgäster.

Sammanfattningsvis behåller vi alltså nuvarande tider då medlemmarnas trygghet väger tyngre i den här frågan.
Synpunkter kring detta kan självklart lämnas in till styrelsen för ytterligare avvägningar.

0

3 reaktion på “Portkodernas öppettider

 • 6 feb 2020 kl. 19:29
  Permalänk

  Klokt beslut ?

 • 7 feb 2020 kl. 07:40
  Permalänk

  Mycket bra

 • 7 feb 2020 kl. 17:46
  Permalänk

  Bra som det är.

Kommentarer är stängda.