Ytterligare klargörande

En del har ansett att det är oklart vad röstningen verkligen handlar om så för att försöka klargöra saken:

Den tekniska förvaltningen är redan beslutad att vi kommer att anlita Bredablick förvaltning för, men för att även byta den ekonomiska förvaltningen krävs utträde ur Riksbyggens intresseförening, vilket i sin tur kräver medlemmarnas godkännande.

Styrelsen har mandat att välja den förvaltare man anser vara bäst lämpad för föreningen men har inte mandat att begära utträde ur intresseföreningen utan medlemmarnas godkännande.

0

4 reaktion på “Ytterligare klargörande

  • 15 okt 2020 kl. 14:44
    Permalänk

    Sannerligen ett klargörande i sista minuten. Mycket märkligt att inte styrelsen nämnde det på frågestunden att man redan har beslutat sig för Bredablick till teknisk förvaltning. Det framgick INTE på mötet.

    • 15 okt 2020 kl. 14:56
      Permalänk

      Hej Ann,
      Jag är ledsen för att det har varit otydligt tidigare. Det beror nog på att jag inte var tillräckligt insatt när jag skrev kallelsen. Jag lovar bättring!

  • 15 okt 2020 kl. 16:59
    Permalänk

    Hej,, sitter just nu med röstningsblanketten.. den lilla röda rutan ska kryssa i,,men jag undrar lite om de sista orden,,att min röstning gäller även om det sker ändringar av förslagen på stämman..

    Vem kan ändra på förslagen och vad kan det vara för förändringarna? Känns ju som mitt svar då saknar betydelse.

    • 15 okt 2020 kl. 17:04
      Permalänk

      Hej Ann,
      Blanketten är ett standardformulär från Riksbyggen så den formuleringen kommer därifrån. Inga ändringar av förslagen kommer att ske på stämman (som egentligen inte fysiskt äger rum annat än rösträkning).
      Men jag håller med om att formuleringen är lite tokig.

Kommentarer är stängda.