Viktigt angående garagen

För medlemmar som har garage är det mycket viktigt att ni kontrollerar att Er garageport är helt neddragen samt låst när Ni lämnar garagen. Vi har haft en hel del inbrott och skadegörelse i garagen den senaste tiden och vi har då uppmärksammat att en del garageportar är öppna. Om man som garageinnehavare undgår att följa detta kan påföljden bli att garageplatsen blir uppsagd.

När Ni lämnar garaget, känn så att porten inte går att dra upp och så att handtaget är låst!

+3

2 reaktion på “Viktigt angående garagen

 • 28 dec 2020 kl. 11:45
  Permalänk

  Hej,idag 28/12-20 står garageport nr:1045 vidöppen.(är elport på denna garageplats) Tydligen går det inte in hos vissa att känna på handtaget om det är låst.Nackdel med elport:Brukaren tror att den stängts och känner inte på handtaget.

  • 28 dec 2020 kl. 12:38
   Permalänk

   Tack, jag kollar upp det!

Kommentarer är stängda.