Avgiftsavierna försenade

I samband med att vi går över till Bredablick har vi valt att kontrollera uppgifterna kring hyres/avgiftsavierna då det vid stickprov har uppdagats att Riksbyggens uppgifter inte har stämt med verkligheten. I kontrollen har vi hittat uppgifter som har behövts justeras i vissa fall och på grund av detta så blir avierna något försenade. Avierna beräknas kunna börja skickas ut mot slutet av veckan och att alla ska ha fått dem senast till mitten av nästa vecka.

I och med detta så skjuter vi även fram förfallodagen till den 15/7 så att alla medlemmar har tillräckligt med tid på sig att hinna betala avierna.

+1

6 reaktion på “Avgiftsavierna försenade

 • 21 jun 2021 kl. 15:26
  Permalänk

  Jag och min hustru är fr.o.m. 1 juli på semester på annan ort och kan inte åka hem bara för att kolla om avirrna har kommit med posten, då vi räknat med tidigare meddelande att avirrna skulle komma före juni månads slut.
  Jag betalar så fort vi kommer hem igen.
  Vill dock inte ha påminnelseavgift.
  Tacksam för svar med kommentar.
  MVH Jan Brolin

  • 21 jun 2021 kl. 15:37
   Permalänk

   Hej Jan,
   Skulle inte avierna ha hunnit komma innan ni har åkt så kontaktar du styrelsen så löser vi det. Självklart kommer du inte behöva betala någon påminnelseavgift.

   / Jonas

   • 22 jun 2021 kl. 08:22
    Permalänk

    Tack Jonas för Ditt svar.
    Jan

   • 30 jun 2021 kl. 13:15
    Permalänk

    Jag väntar spänt på en avi..

 • 21 jun 2021 kl. 18:12
  Permalänk

  Hej, vi med Kivra får väl våra avier där precis som tidigare?

  • 22 jun 2021 kl. 18:26
   Permalänk

   Hej Fredrik,
   Det som är sagt är att första avin skickas ut fysiskt där varje medlem själv får välja hur man vill ha sina avier framöver (autogiro, e-faktura etc.). Jag är dock osäker på hur det är med Kivra, om det automatiskt kommer där istället för fysiskt brev. Men räkna med att det kan komma fysiskt.

   / Jonas

Kommentarer är stängda.